Klantenservice

goed geslapen is goed geleefd...

Logo van Paradise Bedding

Proefslaap Garantie

30 Dagen Proefslapen

Garantie

Tot 2 jaar geldig

Gratis verzending

in Nederland en Beglië

Termijnen betalen

Mogelijk om in 3 delen te betalen

10 verschillende opberg boxsprings
Logo van Paradise Bedding

Over ons

Paradise Bedding

Opberg Boxsprings

Ben je op dit moment dus op zoek naar een nieuw bed? En kies je dan het liefst voor topmateriaal met een betaalbare prijs? Dan is het sterk aan te raden om een boxspring kopen bij Paradise Bedding te overwegen. Als de goedkoopste aanbieder van de Benelux beden wij van allerlei soorten boxsprings enorm veel keuzemogelijkheden.

Van bedden in verschillende formaten tot aan bedden met verschillende designs. Alles om je slaapkamer van de gewenste upgrade te voorzien. Alle bedden van Paradise Bedding worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Hierdoor zijn onze bedden uitgerust met de hoogste kwaliteiten!

De Paradise Bedding Fabriek

Wij produceren de aller beste boxsprings in veel verschillende maten! Bekijk de video hoe de productie van de bedden verloopt.

Fabriek van Paradise Bedding

Goed geslapen is goed geleefd…

Als slaapexpert houdt Paradise Bedding zich op dagelijkse basis bezig met alles wat hierbij komt kijken. Uit onze ervaring is gebleken dat er 5 slaaptips zijn die de grootste bijdrage leveren aan een betere nachtrust. Lees de 5 gouden tips op onze blog!

Blog

Opberg ruimtes in de boxsprings

De meeste boxsprings die wij produceren zijn gemaakt met een opberg ruimte. Handig om uw spullen erin te kunnen opbergen! Bekijk onze assortiment voor de mooie boxsrpings met de meest gescherpte prijzen

Bekijk Winkel
Verschillende opberg ruimtes van de boxsprings


Opberg Boxsprings

Vrouwelijke klantenservice medewerkster

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

Contact

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang direct
een kortingscode ter waarde van €15,-

WhatsApp