BEZOEK SHOWROOM

goed geslapen is goed geleefd...

Logo van Paradise Bedding

Beste Boxsprings

Veel keuzes en variaties

Garantie

Tot 2 jaar geldig

Gratis verzending

in Nederland en Beglië

Termijnen betalen

Mogelijk om in 3 delen te betalen

Waarop letten bij aanschaf boxspring bed?

Bij de aanschaf van een boxspring bed is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Een boxspring bed is uiteindelijk immers een meubel waar je een groot aantal uren in gaat doorbrengen. Iedere nacht lig je in je bed. Het is dan wel zo prettig wanneer deze volledig naar je wens is. Wanneer je boxspring volledig voldoet aan je persoonlijke voorwaarden. Bij deze voorzien we je graag van alle relevante informatie.

Een vrouw die aan het opletten is voor een aanschaf van een Boxspring

Aandachtspunten boxspring bed kiezen

Als expert in deze sector, weten we als geen ander waar de gemiddelde klant naar op zoek is. Ook hadden we jaren geleden al snel door dat voorkeuren soms sterk verschillen. Het is daarom juist waardevol om de verschillende aandachtspunten langs te lopen. Je komt er dan al snel zelf achter wat voor jou het beste is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende punten:

Afmetingen:

De afmetingen van je boxspring zijn misschien nog wel het belangrijkste punt om rekening mee te houden. Eén van de grootste irritatiepunten ontstaat namelijk wanneer deze te klein zijn. Bijvoorbeeld wanneer je hier met een partner in ligt. Het is dan vaak juist aan te raden om voor een wat groter model te kiezen. Alle ruimte is dan aanwezig om op de meest comfortabele manier in bed te liggen. Wanneer we het over de afmetingen van een boxspring bed hebben, dan zijn er een aantal gangbare cijfers. Dit betreft de boxspring 140×200, de boxspring 160×200 en de boxspring 180×200. Deze zijn dus allemaal 200 centimeter lang, maar variëren in de breedte.

Boxspring met opbergruimte

Daarnaast merken we ook dat de boxspring met opbergruimte de laatste jaren erg in trek is geraakt. Mensen gaan over het algemeen graag zo efficiënt als mogelijk met beschikbare ruimte om. Het biedt dan een perfecte uitkomst wanneer je boxspring met opbergruimte komt. Zodoende heb je net wat extra plek tot je beschikking om bijvoorbeeld je kleding kwijt te kunnen. Ben jij ook iemand die hier profijt van zou hebben? Hou het dan zeker in het achterhoofd bij het kiezen van een boxspring.

Boxspring sale

Bij Paradise Bedding staan we erom bekend dat we geregeld met een boxspring sale werken. Wij verrassen onze klanten simpelweg graag op een positieve manier. Vandaar dat het op reguliere basis mogelijk is om extra goedkoop een boxspring op de kop te tikken. Je hoeft dankzij een boxspring sale een stuk minder diep in de buidel te tasten. Uiteindelijk is dat een maatregel waar iedereen blij van wordt. Neem daarom ook zeker een kijkje in ons assortiment en ontdek wat er momenteel binnen de boxspring sale valt.

Ondersteuning van het lichaam

Tot slot willen we nog even benadrukken dat een boxspring bed verantwoordelijk is voor de ondersteuning van het lichaam. Aangezien je urenlang achter elkaar in bed ligt, is het cruciaal dat deze ondersteuning optimaal is. Wat je absoluut niet wilt, is dat je in de ochtend ineens wakker wordt met rugpijn. Bij Paradise Bedding besteden we hier met ons assortiment dan ook extra aandacht aan. Bijvoorbeeld door alleen materialen aan te bieden die bekend staan als stevig, ondersteunend en met een lange levensduur.

Een vrouw die aan het liggen is op een boxspring

Nu een boxspring kopen

Ben je op dit moment dus op zoek naar een nieuw bed? En kies je dan het liefst voor topmateriaal met een betaalbare prijs? Dan is het sterk aan te raden om een boxspring kopen bij Paradise Bedding te overwegen. Als aanbieder van allerlei soorten boxsprings bieden we je veel keuzemogelijkheden. Van bedden in verschillende formaten tot aan bedden met verschillende designs. Alles om je slaapkamer van de gewenste upgrade te voorzien. Neem nu een kijkje in ons assortiment en ontdek het boxspring bed dat voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zit je daarbij nog met bepaalde vragen en heb je behoefte aan meer informatie? Laat het ons dan gerust even weten. We ondersteunen je graag zo goed mogelijk bij het maken van een keuze!

Vrouwelijke klantenservice medewerkster

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

Contact

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang direct
een kortingscode ter waarde van €15,-

Logo van Trustpilot

4.5/5.0

WhatsApp