BEZOEK SHOWROOM

goed geslapen is goed geleefd...

Logo van Paradise Bedding

Beste Boxsprings

Veel keuzes en variaties

Garantie

Tot 2 jaar geldig

Gratis verzending

in Nederland en Beglië

Termijnen betalen

Mogelijk om in 3 delen te betalen

Unieke extra’s bij een boxspring kopen

Iedereen heeft een bed nodig. Echter blijft het daar niet bij. Zeker tegenwoordig zijn we ons met z’n allen steeds meer bewust van de toegevoegde waarde van een goed bed. Bijvoorbeeld met betrekking tot het maximaliseren van onze nachtrust. Hoe beter je slaapt, hoe leuker je leven over het algemeen is. Een goede boxspring kopen, is dan een belangrijke eerste stap. Het is dan helemaal fijn wanneer dit een goede, goedkope boxspring betreft.

Positieve duimpjes omhoog

Waarom een boxspring kopen bij Paradise Bedding?

Bij Paradise Bedding willen we het goede voorbeeld zijn binnen de sector. Wij hechten persoonlijk veel waarde aan het maximaliseren van een ieders nachtrust. En dan het liefst op een manier die ook op andere gebieden voor tevredenheid zorgt. Vandaar dat we met een aantal unieke extra’s werken. Puur om die stap extra te zetten voor onze klanten. Het betreft dan de volgende punten:

Gratis verzending

Bij Paradise Bedding kiezen we steevast voor gratis verzending. En dat terwijl het vaak toch wel om pakketten van een serieus formaat gaat. Hier komen normaal gesproken substantiële verzendkosten bij kijken. Door voor een gratis verzending te kiezen, krijg je bij ons nooit met onverwachtse kosten te maken. De prijs die je naast de goedkope boxspring ziet staan, is daarmee ook de definitieve prijs. Zo zorgen we voor een stukje duidelijkheid en betrouwbaarheid. Heb jij al een boxspring op het oog? Je weet hoe dan ook zeker dat er sprake gaat zijn van een gratis verzending.

Een witte bestelbus van Paradise Bedding die aan gratis bezorging doet

Vakkundige montage

Daarnaast bieden we de optie voor vakkundige montage aan. Als ervaringsdeskundige op dit gebied, weten we precies hoe we de boxsprings op een betrouwbare manier in elkaar zetten. Hierdoor maximaliseren we de veiligheid en het comfort dat je ervaart. Ons personeel voert op wekelijkse basis meerdere vakkundige montages uit. Altijd met de optimale tevredenheid van de klant in het achterhoofd. Vind je het dus een prettige gedachte dat je boxspring klaar voor gebruik in de slaapkamer komt te staan? Kies dan zeker voor deze unieke extra die we aanbieden.

Hoogste kwaliteit materialen

Ondanks dat we altijd een goedkope boxspring aanbieden, willen we bepaald niet besparen op kwaliteit. Sterker nog, de hoogst mogelijke kwaliteit heeft altijd onze prioriteit. Zo willen we dat je optimaal comfort ervaart én dat de boxspring tegelijkertijd een lange levensduur heeft. Hierdoor ben je in staat om nog in lengte van jaren te genieten van je aankoop. Onze boxsprings zien er daarom niet alleen stijlvol uit, maar hebben ook de intrinsieke kwaliteiten om als ‘kwalitatief hoogstaand’ bekend te zijn.

Groot assortiment

Een laatste reden om voor een boxspring kopen bij Paradise Bedding te kiezen, is ons grote assortiment. Onze ervaring in deze sector zegt ons dat smaken vaak verschillen. Iets wat de een stijlvol vindt, vindt de ander juist afzichtelijk. Hierdoor zien we het als cruciaal om zoveel mogelijk keuzeopties in ons assortiment op te nemen. Zo heeft iedereen de kans om heel precies een goedkope boxspring naar wens uit te kiezen.

Vandaag nog een boxspring kopen

Heb je momenteel dus alleen de beschikking over een verouderd of te klein bed? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een frisse start in je nieuwe woning? Dan is dit een ideaal moment om naar een nieuw boxspring bed te zoeken. De voordelen van een kwalitatieve boxspring zijn simpelweg overweldigend. Hierdoor is het niet meer dan logisch dat je in ons ruime assortiment meerdere geschikte opties tegenkomt. Vergelijk daarbij de afmetingen, stijl en beschikbare opbergruimte met elkaar. Waar ben je precies naar op zoek? Zijn er specifieke eigenschappen die jouw ideale bed moet bezitten?

Mocht er nog sprake zijn van bepaalde onduidelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op. Onze experts staan je graag te woord en helpen je verder bij het vinden van jouw ideale bed. Binnen de kortste keren ervaar je dan al de ideale nachtrust waar je naar op zoek bent!

Vrouwelijke klantenservice medewerkster

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

Contact

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang direct
een kortingscode ter waarde van €15,-

Logo van Trustpilot

4.5/5.0

WhatsApp