BEZOEK SHOWROOM

goed geslapen is goed geleefd...

Logo van Paradise Bedding

Beste Boxsprings

Veel keuzes en variaties

Garantie

Tot 2 jaar geldig

Gratis verzending

in Nederland en Beglië

Termijnen betalen

Mogelijk om in 3 delen te betalen

Past een opberg boxspring bij jou?

Merk je dat je de laatste tijd niet meer zo lekker slaapt of telkens wakker wordt met rugpijn of andere fysieke klachten? Dan is het hoogstens tijd voor een nieuwe boxspring! Kies vandaag nog voor een opberg boxspring wanneer je behoefte hebt aan meer handige opbergruimte in jouw slaapkamer.

Een slapende kat op een opberg Boxspring

Wat is een opberg boxspring?

Laten we beginnen bij het begin, wat is een opberg boxspring nu eigenlijk… Een opberg boxspring is een boxspring-combinatie met extra handige opbergruimte onder in de boxspring. Via een hendel aan de voorkant van het bed kun je de boxspring gemakkelijk omhoog openklappen waardoor er over de gehele slaapruimte een grote opbergruimte ontstaat. Deze opbergruimte onder het matras kun je gebruiken voor bijvoorbeeld seizoenskleding, beddengoed of andere artikelen die veel ruimte innemen. Door het klepsysteem in plaats van een schuifsysteem hoef je bij Paradise Bedding geen rekening te houden met extra ruimte rondom jouw bed. Superhandig!

De voordelen van een opberg boxspring

Twijfel je nog tussen een normale boxspring en een opberg boxspring? Bekijk dan deze voordelen eens!

Meer ventilatie

Door de ruime opbergruimte onder het matras krijgt het meer ruimte om te ventileren. Dit zorgt ervoor dat eventueel vocht tijdens het slapen minder snel in het matras trekt en is dus een stuk hygiënischer. Ook zorgt dit ervoor dat de opberg boxspring langer meegaat.

Extreem veel opbergruimte

Iedereen voelt zich gelukkiger in een opgeruimd huis. Een opberg boxspring speelt hier een grote rol in. Je kunt er grote onhandige spullen in kwijt die je niet elke dag nodig hebt en kunt er indien nodig gemakkelijk weer bij.

Weg met de plastic opbergbakken

Plastic opbergbakken zijn erg handig, maar niet altijd even mooi. Jouw bed inzetten als opbergruimte zorgt opbergruimte die visite niet ziet.

Beide delen zijn los te openen

Heb je iets nodig uit één van de twee opbergvakken? Dan hoef je niet beide delen te openen om er bij te kunnen. Wanneer je kiest voor een opberg boxspring van Paradise Bedding kun je beide compartimenten los van elkaar openen.

Zie het als een belangrijke investering

Het is uiteraard belangrijk dat je goed vergelijkend onderzoek doet, maar probeer je niet enkel vast te houden aan ‘de goedkoopste opberg boxspring’. Één derde van jouw leven breng je slapend door. Een kwalitatief goed bed dat aan al jouw behoeften voldoet, is een belangrijke investering in je gezondheid. Het is zonde als jij nu kiest voor een normale boxspring, terwijl je eigenlijk die extra opbergruimte wel kunt gebruiken.

Wil jij proefslapen op een opberg boxspring?

Dan kan dat bij Paradise Bedding! Wij bieden een 30 dagen proefslaapgarantie. Volgens ons kom je er pas echt achter hoe fijn een boxspring slaapt wanneer je er daadwerkelijk op slaapt. Kom je er in 30 dagen achter dat je liever toch een ander bed hebt? Geen probleem! Wij komen de opberg boxspring gratis weer ophalen.

Vrouwelijke klantenservice medewerkster

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

Contact

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang direct
een kortingscode ter waarde van €15,-

Logo van Trustpilot

4.5/5.0

WhatsApp